0
Pret
lei  –  lei
 • 129 lei
 • 249 lei
Producator
Dimensiune
Material
Persoane
 • Noutati
 • Produsele mai ieftine primele
 • Produsele mai scumpe primele
 • Cele mai vandute produse
 • Reducere
 • Reducere 48%
  129 lei 24900 lei %
  Reducere 48%
  129 lei 24900 lei %
  Reducere 48%
  129 lei 24900 lei %
  Reducere 48%
  129 lei 24900 lei %
  Reducere 48%
  129 lei 24900 lei %
  Reducere 48%
  129 lei 24900 lei %
  Reducere 44%
  99 lei 17800 lei %
  Reducere 48%
  129 lei 24900 lei %
  Reducere 48%
  129 lei 24900 lei %
  Reducere 48%
  129 lei 24900 lei %
  Reducere 48%
  129 lei 24900 lei %
  Reducere 48%
  129 lei 24900 lei %
  Reducere 48%
  129 lei 24900 lei %

  Dormitorul este camera de retragere, relaxare si odihna. Una dintre functiile lui este sa ofere un cadru optim pentru somn, iar lenjeria de pat joaca un rol extrem de important in indeplinirea acesteia. Rolul este cu atat mai important, cu cat lenjeria intra in contact direct cu pielea, aceasta avand nevoie de un material care sa-i permita sa respire si sa o mangaie usor inainte de culcare, dar chiar si in timpul somnului. Aici intervine bumbacul care, poate sa faca fata acestor cerinte cu succes si poate oferi o priveliste placuta indiferent ca este satinat, creponat sau simplu. Si, in plus, este non-alergen. Lenjeriile de pat care contin acest material prietenos sunt cele mai iubite tipuri de lenjerii, fiind preferate de majoritatea oamenilor atat pentru aspectul placut cat si pentru usurinta cu care pot fi intretinute.

  Lenjeriile de pat din bumbac nu sunt o noutate, ele fiind preferate inca din trecut datorita senzatiei de confort pe care o ofera si a rezistentei deosebite. Bumbacul este un material care permite miscarea aerului, prevenind astfel transpiratia si oferind senzatia de racoare in timpul verii. Aceasta fibra textila nu este utila doar vara ci si iarna, oferind corpului caldura necesara cu o atingere moale, care nu zgarie pielea. El poate suporta temperaturi ridicate fara a-i fi afectata calitatea sau durabilitatea. Spre deosebire de alte materiale, bumbacul este non-alergen si nu elibereaza particule mici fiind astfel potrivit persoanelor care sufera de astm sau alergii.

  Bumbacul se gaseste in lenjeriile de pat in diverse tipuri dar si simplu (bumbac 100%). Cele din bumbac simplu au avantajul ca se spala foarte usor si sunt usor de intretinut, in timp ce bumbacul egiptean este mai greu de intretinut dar are un aspect mult mai luxos. Lenjeriile de pat din bumbac se diferentiaza in principal prin tipul tesaturii, astfel, tesatura percale este superioara tesaturii ranforce si creton, acestea din urma fiind realizate din bumbac nepieptanat. Ranforce nu este la fel de fina ca tesatura percale sau cea satianta insa detroneaza, in ceea ce priveste durabilitatea, tesatura creton.

  Bumbacul satinat este liderul in ceea ce priveste alegerea in materie de lenjerii de pat din bumbac, datorita aspectului stilat, al luciului deosebit si a senzatiei de confort pe care o ofera. Lenjeriile din bumbac satinat sunt mereu o alegere buna, finetea materialului oferind un somn odihnitor si relaxant. Insa nici bumbacul simplu sau cel creponat nu sunt mai prejos, ele avand punctele lor forte care vor convinge mereu cumparatorul ca acest material este cel mai prietenos cu pielea si cel mai usor de intretinut.

  In ceea ce priveste modelele, lenjeriile din bumbac sunt pentru toate gusturile. Ele se gasesc in numeroase culori si cu diverse imprimeuri astfel incat sa se potriveasca cu designul dormitorului si sa fie placute vizual.

  Net superioare celor fabricate din materiale sintetice, lenjeriile de pat din bumbac sunt si vor fi mereu o alegere buna pentru cei ce doresc ceva nou si de calitate, care sa reziste in timp si sa ofere senzatia de confort pe care toata lumea o doreste.

  Oferta noastra incude zeci de modele de lenjerii din bumbac. Sunteti foarte aproape de a va bucura de o calitate net superioara si de un somn odihnitor!