0
Pret
lei  –  lei
 • 69 lei
 • 299 lei
Producator
Dimensiune
Material
Persoane
 • Noutati
 • Produsele mai ieftine primele
 • Produsele mai scumpe primele
 • Cele mai vandute produse
 • Reducere
 • 14900 lei
  14900 lei
  HIT
  14900 lei
  HIT
  14900 lei
  HIT
  14900 lei
  HIT
  14900 lei
  HIT
  14900 lei
  HIT
  14900 lei
  HIT
  16254 lei
  HIT
  16254 lei
  HIT
  16254 lei
  HIT
  8300 lei
  HIT
  20034 lei
  8300 lei
  HIT
  8300 lei
  HIT
  8300 lei
  HIT
  20034 lei
  11214 lei
  8300 lei
  HIT
  8300 lei
  HIT
  8300 lei
  HIT
  8300 lei
  HIT
  8300 lei
  8300 lei
  HIT
  14900 lei
  HIT
  14900 lei
  HIT
  14900 lei
  HIT
  14900 lei
  HIT
  14900 lei
  HIT
  14900 lei

  Ne plictisim adesea de ceea ce stim de prea mult timp si vrem ceva nou, mai modern si deosebit. Lenjeriile de pat traditionale inca reprezinta o varianta insa, ceva mult mai potrivit pentru a scoate monotonia din dormitor, este o lenjerie de pat 3D/5D. Acest tip de lenjerie, fata de cele pe care toti le cunoastem de mici, conduce catre o alta lume, lumea prezenta in imaginea printata pe material. Modelul parca viu creeaza senzatia de evadare indiferent daca imprimeul e floral sau ofera o imagine a unui peisaj minunat. Lenjeriile 3D/5D aduc mediul inconjurator in dormitor iar materialul moale ajuta la indeplinirea acestui obiectiv.

  Lenjeriile de pat 3D/5D sunt cele care reusesc sa dea viata dormitorului, indiferent de designul acestuia. Trecerea timpului a adus dupa sine schimbarea. Nu doar oamenii s-au schimbat ci si lenjeriile de pat. Evolutia tehnologiei de imprimare a materialelor a condus la crearea unor imagini cat mai reale, imagini care alinta ochii si sufletul privitorului. Modern e cuvantul potrivit pentru a descrie acest tip de lenjerii de pat dar nu singurul. Materialele din care sunt confectionate lenjeriile 3D/5D sunt de calitate, cu o tesatura rezistenta si usor de intretinut a carei culoare ramane neschimbata si dupa numeroase spalari.

  In ceea ce priveste materialul lenjeriilor de pat 3D/5D, acesta este adesea tratat antisifonare tocmai pentru a usura viata tot mai activa a omului modern. Deci calcatul ramane de domeniul trecutului, lenjeria asezandu-se perfect pe pat, fara cute inestetice.

  Majoritatea lenjeriilor de pat de acest tip sunt confectionate dintr-un material neted, de obicei bumbac satinat, care este foarte placut atat vizual cat si la atingere. Bumbacul satinat ofera un aer discret luxos camerei, care se potriveste foarte bine cu un decor minimalist. Marimea lenjeriilor de pat difera in functie de preferintele fiecaruia, ele adresandu-se paturilor mari, foarte mari, medii si celor matrimoniale.

  Diferenta dintre lenjeriile normale si aceste lenjerii moderne consta in design. Unicitatea acestuia, paleta bogata de culori utilizata si profunzimea imaginilor sunt elemente care aduc lenjeriile de pat 3D/5D in atentia tuturor iubitorilor de frumos. Datorita tehnologiei de imprimare avansata, culorile se pastreaza in timp astfel incat cumparatorul sa se poata bucura vreme indelungata de calitatea imaginii mult iubite. Aceste lenjerii pastreaza insa si atributele lenjeriilor de pat de calitate, fiind rezistente si placute la atingere datorita materialului neted si usor de intretinut.

  Ideale pentru cei ce doresc o schimbare, aceste lenjerii moderne doresc sa alunge plictiseala de zi cu zi. Imprimeurile lor realistice si moderne proiecteaza privitorul in lumea lor in timp ce finetea materialului transpune aceasta lume in cea a visului. Toti oamenii iubesc frumosul. Adaugandu-l alaturi de un somn odihnitor intr-o lenjerie de pat dintr-un material de calitate, poate deveni un cadou perfect atat pentru sine cat si pentru persoanele iubite.

  O lenjerie 3D/5D cu imprimeuri florale aproape ca aduce mirosul florilor in dormitor iar una cu un peisaj natural permite celui ce o priveste sa evadeze in natura inainte sa adoarma. Asta le face cu adevarat speciale.

  Oferta noastra include lenjerii 3D/5D cu cele mai variate imprimeuri. Va ramane sa o alegeti sau sa le alegeti pe cele cu care rezonati.